Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
Yumaklı: Zirai Donun Etkilediği 16 Meyve İçin TARSİM Ödemesi Yapılacak
Yumaklı: Zirai Donun Etkilediği 16 Meyve İçin TARSİM Ödemesi Yapılacak
Türkiye'deki Elektrikli Araç Sayısı Yüzde 120 Artarak 218 Bine Ulaştı
Türkiye'deki Elektrikli Araç Sayısı Yüzde 120 Artarak 218 Bine Ulaştı
MEB'den 23 Nisan Genelgesi: Çocuklara Milli Egemenlik Ruhunu Aşılamak
MEB'den 23 Nisan Genelgesi: Çocuklara Milli Egemenlik Ruhunu Aşılamak
Mart Ayında Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Üzerinde Gerçekleşti
Mart Ayında Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Üzerinde Gerçekleşti
Dolandırıcılık ve Kara Para Aklama Operasyonunda Büyük Darbe
Dolandırıcılık ve Kara Para Aklama Operasyonunda Büyük Darbe
HABERLER>ASAYİŞ
5 Mart 2012 Pazartesi - 12:22

Ankara'da esrarengiz polis cinayeti!

Hasan Eryılmaz, park halindeki cipinde başından tek kurşunla vurularak öldürülmüş bulundu.

Ankara da esrarengiz polis cinayeti!

12 Eylül 1980 darbesi sonrası Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde Siyasi Şube Müdür Yardımcı olarak görev yapan Hasan Eryılmaz, park halindeki cipinde başından tek kurşunla vurularak öldürülmüş bulundu. 
Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire eski Başkanı emekli emniyet müdürü Hasan Eryılmaz (63), iddiaya göre dün akşam 06 ZUY 06 plakalı aracıyla evine giderken takip edildiğini fark etti. Eryılmaz, saat 17.30 sıralarında oğlu Mustafa Eryılmaz’ı arayarak “Takip ediliyorum, birileri önümü kesiyor” dedi. Bu sözlerin ardından görüşme kesilince oğul Eryılmaz, durumu polise bildirdi. 
Bu sırada polise, Konya Yolu’nun İncek kavşağı yakınında bir kavga nedeniyle tıkandığı ihbarı yapıldı. Olay yerine ilk ulaşan polis ekibi, park halindeki cipin sürücü koltuğunda başından vurularak öldürülmüş bir kişiyle karşılaştı. Bu kişinin emekli emniyet müdürü Hasan Eryılmaz olduğu anlaşılınca polis alarma geçti, bölgeye çok sayıda ekip sevkedildi. Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. 
Kurşun sol şakakta 
Eryılmaz’ın sol şakağından giren kurşunla hayatını kaybettiği belirlendi. Eryılmaz’ın beylik tabancası ise aracın sağ ön koltuğunda bulundu. Bu durum, Eryılmaz’ın takip edildiğini fark ettiğinde silahını çıkarıp sağ koltuğa koyduğu, ancak kullanmaya fırsat bulamadığı şeklinde yorumlandı. 
Tanıklar iki kişi gördü 
Polisin bilgisine başvurduğu görgü tanıklarının, olay sonrası iki kişiyi kaçarak uzaklaşırken gördüklerini söyledikleri öne sürüldü. Eryılmaz’ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Kritik görevler 
SİYASİ Şube Müdür Yardımcısı olduğu 12 Eylül döneminde bir silahlı çatışmada ağır yaralanan Eryılmaz, ölümden döndü. 2001’de Asayiş Daire Başkanı oldu. 2009’da emekliye ayrıldı. İki çocuk babası Eryılmaz, Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yönetim kurulu üyesiydi. Eryılmaz, 12 Eylül döneminden sorumlu tutulanlar hakkında yapılan suç duyurusundaki listenin 104’üncü sırasında yer alıyor ve işkence ile suçlanıyordu.

 
Oğlunu aradıktan sonra öldürüldü!
 
9 araç birbirine girdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oğlunu aradıktan sonra öldürüldü!
EMG Asayiş Dairesi’nin eski müdürlerinden Hasan Eryılmaz Ankara’da aracında ölü bulundu.
Yargıtay binası önünde şiddetli patlama
Yargıtay binası önünde saat 09.40'ta henüz belirlenemeyen bir nedenle ...
Ankara'da trafik kazası
Ankara'da bir otomobil ile bir yük kamyoneti çarpıştı.
 
Başkent’te kumar operasyonu
Etimesgut'ta bir yapı kooperatifince yaptırılan ve henüz tamamlanmayan ...
Kırıkkale’de 35 bin litre kaçak mazot yakalandı
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ...
Oto hırsızlarına otopsi operasyonu
Çaldıkları araçları, motor ve şasi numaralarını değiştirerek sattıkları ...
 
Otomobil hırsızları Kızılcahamam'da yakalandı
Ankara Batıkent’den Sabah saatlerinde çalınan 34 UU 4280 plakalı araç Kızılcahamam’da yakalandı.
Ankara'da 'Kumar' baskını: 80 gözaltı
Ankara'da bir çiftlik evi ve ahıra düzenlenen operasyonda 80 kişi, kumar ...
Ankara'da yılan zehiri operasyonu
Rusya'dan getirdikleri yılan zehrini Ankara'da satmak isteyen 5 kişi yakalandı.
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Affetmenin Vicdanı, Vicdanın Sınırı
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Adıyaman: Yıkık bir şehirden değil, dimdik bir gönülden söz ediyorum
Dilek Yılmaz
Dilek Yılmaz
Yaparsan, “Yapar” dersin!
İzzet Sevimli
İzzet Sevimli
Dünya yangın yerine dönüyor biz boykot’la uğraşıyoruz
Dağıstan Türkmen
Dağıstan Türkmen
Türk’ün Topal Kartalı: Emir Timur
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
Van’da Terör Gölgesi ve Devletin Tavrı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri