Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Narkoçelik-9 operasyonlarında 1 ton 43 kg uyuşturucu ele geçirildi
Narkoçelik-9 operasyonlarında 1 ton 43 kg uyuşturucu ele geçirildi
Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar ve çığ uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar ve çığ uyarısı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İstanbul’da Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bi araya geldi
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İstanbul’da Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bi araya geldi
Bakan Güler: 24 Temmuz 2015’ten bu yana 40 bin 213 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Güler: 24 Temmuz 2015’ten bu yana 40 bin 213 terörist etkisiz hale getirildi
HABERLER>GÜNDEM
23 Haziran 2022 Perşembe - 12:30

Aydemir: ‘Türkiye destansı bir mücadele veriyor’

Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde, terörü yok etmek, uzantılarını da silmek üzere destansı bir mücadele verdiğini belirten Aydemir, Eren Abluka-18 diye adlandırılan, Diyarbakır merkezli 10 ilde uyuşturucuya karşı gerçekleştirilen "Kökünü Kurutma Operasyonuna değindi.

Aydemir: ‘Türkiye destansı bir mücadele veriyor’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Allah'ın izniyle terörü bütün bütün yok edeceğiz. Türkiye vasatında uyuşturucuya dönük gelişmeleri de alt etmiş bir halde çıkacağız inşallah bu süreçten’ dedi.

AYDEMİR GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında muhalefette baş gösteren eylem ve söylem farklılığına dikkat çekti, Türkiye’de teröre karşı verilen başarılı mücadeleyi gündeme taşıdı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ufkunda yürek ve dimağlarını buluşturan AK Dava mensuplarının her sahada olduğu gibi terörle mücadelede de tarih yazdıklarını kaydetti.

TARİHİ MÜCADELE

Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde, güvenlik güçleriyle terörü yok etmek, uzantılarını da silmek üzere destansı bir mücadele verdiğini belirten Milletvekili Aydemir, Eren Abluka-18 diye adlandırılan, Diyarbakır merkezli 10 ilde uyuşturucuya karşı gerçekleştirilen "Kökünü Kurutma Operasyonuna değindi.

‘MİLLET ADINA MÜTEŞEKKİRİZ’

Türkiye’nin en büyük uyuşturucu operasyonuyla teröre finans desteği sağlayan unsurlara tarihi bir darbe indirildiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Başta Sayın Bakanımız Soylu olmak üzere, İçişleri bakanımızın emrinde bu mücadeleyi veren kim varsa hepsine ama hepsine millet adına şükran duyduğumuzu altını çiziyoruz. ‘ dedi.

AYDEMİR TÜRKİYE’DE BİR İLKE DİKKAT ÇEKTİ

Terörle mücadelenin etkin, kararlı ve ciddi bir biçimde sürdürüldüğüne dikkat çeken Milletvekili Aydemir, ‘Bir İçişleri Bakanı düşünün, bugüne kadar hiç olmadı ilk defa oluyor, sabahleyin saat yedide sabah 5’ten önce başlayan bir operasyonun gelişmeleri milletle paylaşmak üzere basın toplantısı yapıyor. Ne adına yapıyor? Mücadelenin ne kadar muhkem olduğu ve bu mücadeleye yüreğimizi ne kadar koyduğumuzu göstermek adına yapıyor. Ve bunlar bütün bunlar Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle dirayetiyle oluyor. ‘ diye konuştu.

‘TERÖRÜN BELİ BÜKÜLDÜ’

Milletvekili Aydemir, uyuşturucunun, parasal kaynak bakımından teröre büyük zemin oluşturduğunu belirterek, "Bu uyuşturucu terörü evlatlarımızı yok ediyor. Allah'ın izniyle bu terörü de yok edeceğiz." dedi. Milletvekili Aydemir, Türkiye'nin, 40 yılı aşkın zamandır mücadele ettiği terör örgütü PKK'nın belini büktüğünü, örgütün bitme noktasına getirildiğini söyledi.

PKK'nın mali kaynağını oluşturan uyuşturucu ticaretine dönük de ciddi mücadelenin yürütüldüğünün altını çizen Milletvekili Aydemir, şunları kaydetti: "Bir İçişleri Başkanı düşünün; Diyarbakır merkezli yürütülen uyuşturucu operasyonunun gelişmelerini paylaşmak adına saat 07.00'de basın toplantısı düzenliyor. Bu operasyonun gelişmelerine dönük açıklamanın bu saatte yapılması, mücadeleye yüreğimizi nasıl koyduğumuzun ispatıdır. Uyuşturucu, parasal kaynak bakımından teröre büyük zemin oluşturuyor. Dahası bu uyuşturucu terörü evlatlarımızı yok ediyor. Allah'ın izniyle bu terörü de yok edeceğiz."

HDP’LİLERİN PROVOKASYONLARI

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun bir sosyal medya paylaşımında güvenlik güçlerinin suçlu gibi gösterilmeye çalışıldığını belirten Milletvekili Aydemir, HDP'lilerin bu tür provokasyonları hep yaptığını söyledi.

‘BUNLAR DAHA AĞIRINI HAK EDİYOR’

Milletvekili Aydemir, "Edebimden dolayı bunlara 'ayıp' ifadesini kullanıyorum ama bunlar daha ağırını hak ediyor. İnsanlar şu halleri görüyor ve bizden gerçekleri her zeminde aktarmamızı istiyor. Milletimiz her şeyi görüyor ve bunlara 2023'te demokrasi tokadını vuracaktır." ifadelerini kullandı.

Bazın toplantısındaki değerlendirmesinde siyasi gelişmelere değinen Milletvekili Aydemir, ‘Altılı masada insicam yok, bir birliktelik yok, bir beraberlik yok, bir huzur yok, dahası bir aday, şekillenmiş, bir aday da yok olmayacak.’ ifadesine yer verdi.

‘BUNLARIN EYLEMİ İLE SÖYLEMLERİ FARKLI’

 

Milletvekili Aydemir, ‘Hep söyledim ısrarla söyleyeceğim. Az kaldı. 2023 te bunlara millet demokrasi tokadı vuracak Allah’ın izniyle. Çünkü bunların millete hizmet derdi de yok . Bunların sözü ile eylemi farklı, samimiyet yok. Yani kalpleri ile dilleri arasında senkronize bir hal yok. O yüzden milletimizde yüreğiyle bunu görüyor. ‘ diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR SORULARI CEVAPLANDIRDI

CHP’li bir yazarın Davutoğlu ve Babacan’ı aşağılayan ifadelerini soran gazeteciye cevap veren Milletvekili Aydemir, ’Bu yazar, muhalefetin en fazla destek. Yazı, altılı masanın içerisindeki kavgayı gösteriyor. Bu ülkede Başbakanlık yapmış, bu ülkede 10 küsür sene bakanlık yapmış, Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliğinden sorumlu bakanlık, Ekonomi Bakanlığı, Başbakan yardımcılığı gibi. Bakanlıklarda bulunmuş isimler bunlar. Başbakanlık ve bakanlıklarda bulunmuşlar. Şimdi geldikleri. Noktaya bakın? Ne hale gelmişler? Bir masanın etrafını girmişler diye nasıl muamele ediliyor, nasıl aşağılanıyor? Ve bu hali bunlar nasıl sineye çekiyorlar? Davutoğlu ve Babacan için söylüyorum. Bu tam da zillet halidir. Bunu söylerim, ben yani o kadar aşağılıyorlar ki bunları CHP'liler. CHP bu işin başında gittiği için CHP'nin yazarları içeride altılı masa dediklerimizin tamamını ama tamamını küçük görmek, daha düşük göstermek için özel bir gayret sarf ediyor. Bu şunu gösterdi, altılı masada insicam yok, bir birliktelik yok, bir beraberlik yok, bir huzur yok, dahası bir aday şekillenmiş, bir aday da yok olmayacak da göreceksiniz göreceğiz. Yakın zamanda bunlar hep âşikâr olacak. Göreceksiniz ki bunların etrafında kenetlendikleri bir aday çıkmayacak. Göreceksiniz darmadağın olacaklar. 2023’e varmadan olacak bu.’ dedi.

 
Bakan Soylu: "Yangının çıkış nedeniyle ilgili bir şüpheli var"
 
Asya borsaları Powell sonrası ‘kararsız’ seyretti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Marmaris'teki orman yangını
Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, dün Muğla'nın Marmaris ...
Türkiye ve Suudi Arabistan'dan ortak bildiri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman ...
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden vatandaşlık hakkında açıklama
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmaris'teki yangını havadan inceledi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla’nın Marmaris ilçesinde orman ...
Marmaris’te etkisini sürdüren orman yangınında Kızılaycılar ekiplere destek oluyor
Muğla'nın Marmaris ilçesinde henüz belirlenemeyen bir sebeple ormanlık ...
Marmaris yangınına müdahale ediliyor
Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Marmaris Bördübet mevkiinde başlayan ...
 
Ölçme değerlendirme merkezlerinin kapasitesi artırılmaya devam ediyor
Millî Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 2021 yılının ikinci ...
Muğla'da üreticiye ekipman desteği
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi ...
İletişim Başkanı Altun: "Yangınların ortaya çıkış sebebi üzerine kapsamlı soruşturmalar başlatıldı"
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Marmaris'teki yangında ...
 
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Yerel Seçimlerin Ulusal Yansımaları: İmamoğlu'nun Yükselişi
Dağıstan Türkmen
Dağıstan Türkmen
İstanbul Belediye Başkanlığı İçin Gözden Kaçan İsim: Metin KÜLÜNK
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
İzzet Sevimli
İzzet Sevimli
CHP'deki Kurultayın Kazanını Ekrem İmamoğlu'dur
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri