Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
Yumaklı: Zirai Donun Etkilediği 16 Meyve İçin TARSİM Ödemesi Yapılacak
Yumaklı: Zirai Donun Etkilediği 16 Meyve İçin TARSİM Ödemesi Yapılacak
Türkiye'deki Elektrikli Araç Sayısı Yüzde 120 Artarak 218 Bine Ulaştı
Türkiye'deki Elektrikli Araç Sayısı Yüzde 120 Artarak 218 Bine Ulaştı
MEB'den 23 Nisan Genelgesi: Çocuklara Milli Egemenlik Ruhunu Aşılamak
MEB'den 23 Nisan Genelgesi: Çocuklara Milli Egemenlik Ruhunu Aşılamak
Mart Ayında Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Üzerinde Gerçekleşti
Mart Ayında Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Üzerinde Gerçekleşti
Dolandırıcılık ve Kara Para Aklama Operasyonunda Büyük Darbe
Dolandırıcılık ve Kara Para Aklama Operasyonunda Büyük Darbe
HABERLER>SPOR
5 Nisan 2016 Salı - 11:18

Büyüklere korku saldı

Fenerbahçe ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Osmanlıspor, çıkışıyla dikkat çekti. Yenilmezlik serisini 9 maça yükselten mor-sarılar, bu sezon geride kalan 27 haftada, 4 büyük takımdan en çok puanı alan ekip unvanına sahip.

Büyüklere korku saldı

İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALDIK

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, deplasmanda Fenerbahçe’yle 0-0 berabere kalıp, istedikleri sonucu aldıklarını söyledi. Akçay, Fenerbahçe’nin iç sahada iyi bir istatistiği bulunduğunu ancak kendilerinin de deplasmanda iyi bir grafik çizdiklerini vurguladı.  Oyunun içinde kalma taktiklerinin tuttuğunu aktaran Akçay, şunları söyledi: “Fenerbahçe’nin her hamlesine bir hamle vermek istedik. Özellikle kenardan merkeze gelişlerinde, Van Persie’yi topla buluşturmamamız iyiydi. İkinci yarıda oyuna giren Diego da bunu yapabilirdi. Onun da yollarını kapattık. Fenerbahçe de bize karşı iyi bir taktik geliştirmiş. İkinci bölgede başlatmak istediğimiz atakları imha ettiler. Bu, bize karşı iyi bir hazırlık yaptıklarını gösteriyor. En az atak yaptığımız müsabaka buydu. Fenerbahçe galibiyete daha yakındı ancak son  10-15 dakikadaki pozisyonlarımızı değerlendirsek daha farklı olabilirdi. İstediğimizi aldık. Oyunda kalan futbolcularımı tebrik ediyorum.”  Osmanlıspor ligin 28. haftasında sahasında kümede kalma savaşı veren Eskişehirspor ile karşılaşacak.Süper Ligde 27 hafta geride kalırken, zirve yarışı veren Fenerbahçe  ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Osmanlıspor, Avrupa Kupalarına katılma yolunda önemli bir adım attı. Mor-sarılar, yenilmezlik serisini 9 maça çıkarırken, bu sezon 4 büyük takım karşısında şu ana kadar en fazla puan toplayan ekip unvanına sahip. Başkent ekibi, 4 büyük takımla geride kalan 27 haftada oynadığı müsabakalarda; 4 galibiyet, (Galatasaray  2-1, 3-2, Trabzonspor  3-1 ve 2-1) 2 yenilgi (Beşiktaş 3-2, Fenerbahçe 1-0) ve bir beraberlik alıp (Fenerbahçe 0-0), 13 puan topladı. Osmanlıspor, 33. haftada Beşiktaş ile deplasmanda yapacağı maç  sonrasında 4 büyük takımla oynayacağı seriyi tamamlayacak. Osmanlıspor’un 13 puan aldığı büyükler karşısında; Akhisar Belediye 8,Çaykur Rizespor , Mersin İdmanyurdu ve Torku Konyaspor 7’şer, Medipol Başakşehir  ve Gaziantepspor 5’er, Antalyaspor ve Bursaspor  4’er, Eskişehir ve Kasımpaşa 3’er, Gençlerbirliği 2, Medic ve Kayserispor ise 1 puan alabildi.

 
‘Sanayici teknolojiyi takip etmeli’
 
Halkbank finale hazır
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hacettepe’ye büyük destek
Gençlerbirliği Eski Futbolcuları Derneği temsilcileri, göreve yeni başlayan ...
Etimesgut şampiyon gibi
Sezonun çok büyük bölümünü lider götüren siyah-beyazlılar, Kemerspor 2003’ü ...
Kürsünün yolunu buldular
Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Kapadokya’da organize edilen ...
 
Sporun gücü tartışılmaz
Şampiyon halterci Halil Mutlu, gençlerden hem spor hem de eğitime önem ...
Potanın kravatlı liderleri
Ankara’da ilk kez düzenlenen CBL Ankara Kurumlararası Basketbol Ligi’nde ...
Ünilig’te heyecan sürüyor
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan, ...
 
Bilet oyunu
Dünyanın her yerinde kapalı tribün ile karşısında yer alan bölümün fiyatları ...
6 eksikle çalıştı
Spor Toto Süper Lig'in 2’nci yarısına üst üste aldığı galibiyetlerle damga ...
Fenerbahçe’nin isminden ve gücünden çekinmiyoruz
Osmanlıspor, ligin ilk yarısında kendi evinde 1-0 mağlup olduğu Fenerbahçe ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Affetmenin Vicdanı, Vicdanın Sınırı
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Adıyaman: Yıkık bir şehirden değil, dimdik bir gönülden söz ediyorum
Dilek Yılmaz
Dilek Yılmaz
Yaparsan, “Yapar” dersin!
İzzet Sevimli
İzzet Sevimli
Dünya yangın yerine dönüyor biz boykot’la uğraşıyoruz
Dağıstan Türkmen
Dağıstan Türkmen
Türk’ün Topal Kartalı: Emir Timur
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
Van’da Terör Gölgesi ve Devletin Tavrı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri