Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 6 Şubat depremleri ülkemiz açısından bir kırılma noktası olmuştur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 6 Şubat depremleri ülkemiz açısından bir kırılma noktası olmuştur
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru sayısı 7 bin 888’e ulaştı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru sayısı 7 bin 888’e ulaştı
Bakan Şimşek: Uluslararası kuruluşlar programımıza güveniyor
Bakan Şimşek: Uluslararası kuruluşlar programımıza güveniyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüşecek
Bakan Yerlikaya: Taksim meydanı kutlama yeri ve güzergahları arasında değil
Bakan Yerlikaya: Taksim meydanı kutlama yeri ve güzergahları arasında değil
HABERLER>GÜNDEM
4 Ocak 2022 Salı - 17:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı na katıldı

Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

"Kuruluş dönemimizden itibaren Gençlik Kollarımızda, Kadın Kollarımızda görev olan kardeşlerimiz bugün ilçe ve il dışı haklarımızda genel merkezimizde meclisimizde en üst düzey sorumluluklar üstleniyor.

Üye sayımızın sürekli artmasının arkasında bu tablonun çok önemli rolü vardır.

Tabii burada asıl olan üye sayısını kağıt üzerinde artırmak değil  partimizin faaliyetlerine faal olarak dahil edebilmektir.

Bunu başardığımız da 84000000 vatandaşımızın her birine ulaşma dokunma ve gönlünü kazanmaya hedefimizi çok daha kolay bir şekilde hayata geçirebiliriz.

Biz  yılın 365 günü insanımızda içeceğiz böyle olmak mecburiyetindeyiz.

Kuruluş dönemimizden itibaren Gençlik Kollarımızda, Kadın Kollarımızda görev olan kardeşlerimiz bugün ilçe ve il dışı haklarımızda genel merkezimizde meclisimizde en üst düzey sorumluluklar üstleniyor.

İlk haftasının İçinde bulunduğumuz 2022 senesi partimizin kuruluşunun üzerinden 21 yılı iktidara gelişimizin üzerinden 20 yılı geride bırakacağımız bir dönüm noktasıdır.

Partimizin son 10 yılındaki en önemli hedefin sembolü olarak 2023'ü belirtmiştik. Bir yıl sonra bu günlerde İnşallah 2023'e nasıl ulaştığımızı 2023 seçimlerini nasıl organize edeceğimizi konuşacağız.

Hiç şüphesiz yaşadığımız coğrafyada 1000 yıldır her günümüz her ayımız her yılımız zorlu bir mücadele ile geçmiştir. Bu süreçte kimi zaman geleceğimizi belirleyecek önem de kritik yol ayrımları ile karşı karşıya geldiğimizde olmuştur. Yaşadığımız şu döneminde böylesine kritik önemde olduğuna inanıyorum.

Artık bir asrının eşiğine geldiğimiz Cumhuriyetimiz döneminde defalarca karşılaştığımız defalarca yaşadığımız bir senaryo tekrar üzerimizde denenmek isteniyor.

Hiç uzağa gitmeye gerek yok. Sadece geçtiğimiz 8-9 yıl öncesi yaşananlara baktığımızda bile bu gerçeği görebiliriz.

AK Parti'nin milletimize en büyük hizmeti demokraside ve kalkınma altyapısında ülkemize sağladığı tarihi kazanımlar yanında işte bu oyuna meydan okumuş olmasıdır.

Gönül coğrafyamızın dört bir yanındaki yüz milyonlarca insanın samimi duasına nail olmayı bu mücadeleyi verme cesaretini sergilemeye ve daha önemlisi başarmaya borçluyuz.

Türkiye tüm mazlumları ve mağdurları kendi iradeleri ve gayretleri ile hak ve özgürlüklerine en ileri standartlarda kavuşabileceklerini kalkınma hamlelerini neticelendirebileceklerini göstermiştir.

Üstelik bu kararla da kalmadık şimdi çok büyük bir atılım Türkiye'yi dünyanın en  büyük 10 ekonomisinden bir haline getirecek adımlar atıyoruz.

İlk defa 2011 yılında Türkiye hazır hedef 2023 diyerek ilan ettiğimizden beri yaşanan her hadisenin gerisinde işte bu kavga vardır.

Gezi olaylarından 17/25 Aralık çukur eylemlerinden 15 Temmuz'a kadar saldırı aynı gaye ile tertip edilmiştir.

Hamdolsun bugüne kadar bizi yolumuzdan döndürmeye muvaffak olamadılar. Elbette sıkıntılar yaşadık. Elbette bedeller ödedik. Ama büyük bir Türkiye trenini rayında ve rotasında tutmayı da başardık.

Dünya salgınla başlayan ekonomik krizde sarsılırken Türkiye hedeflerine doğru yürüyüşünü hızlandırmıştır.

Ekonomi yönetimimizin önceliğini yatırım istihdam üretim ihracat cari fazla odaklı büyüme olarak belirledik. İhracatta  2021'i açıkladık biliyorsunuz küsurata girmeyeyim 225 milyar doların üzerinde bir rakamla tamamlamamız doğru yolda ilerlediğimizin ta kendisidir.

Ülkemizin dört bir yanındaki Organize Sanayi Bölgelerinde harıl harıl çalışıyor kapasiteler artırılıyor fabrikalar büyütülüyor.

Bu millet çalışıyor sanayicisi çalışıyor ama "Ana muhalefet yavruları ile beraber bu çalışmaları görmüyor!" ve yeni yatırımlar yapılıyor salgın öncesine göre istihdamımızı 2 milyon kişi artırdık.

Bu vesileyle hazineye ait tarım arazilerinin kira ile kullanan çiftçilerimize de bir müjde verin hazineye ait tarım arazilerinin kullanan çiftçilerimizin bu yerleri ecrimisil bedellerinin yarısına kiralaya bilmelerini zaten sağlamıştır.

Böylece ülke çapında 595 milyon metrekare hazine arazimiz 55.000 çiftçimiz tarafından ekilip biçilmeye başlanmıştır. Bu çiftçilerimizin tarımsal desteklerden de faydaları bilmelerini sağlamıştık.  Şimdi yeni bir kararla bu 55000 çiftçimizin kira sözleşmelerinin yıllık artış bedelini %22'den % 9'a indiriyoruz.

Bu uygulamadan yeni hazine arazisi kiralayacak çiftçilerimizde yararlanabilecektir.

Her alanda milletimizin yanında olduğumuzu gösteriyoruz göstermeyi de sürdüreceğiz.

Bununla birlikte sıkıntılarda yaşamıyor değiliz. Döviz kurundaki aşırı dalgalanma ve fiyatlardaki aşırı yükseliş gibi tatsız hadiseleri bu yolda önümüze çıkan dikenler çakıllar olarak görüyoruz.

Milletçe canımızı acıtsa da bunları kısa sürede geride bırakacak ve ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına mutlaka dahil edeceğiz. Açıkladığımız tedbir paketiyle döviz kuru üzerindeki köpüğü hızla almıştık. İnşallah enflasyon üzerindeki köpüğü e süratle alarak ülkemizi hak etmediği bu görüntüden kurtaracağız.

Vatandaşlarımızı ne döviz kurundaki dalgalanmanın ne fahiş fiyat artışlarının yükü altında bırakmamakta kararlıyız.

Yeni ekonomi programı istihdamı önceliklerimiz arasındadır.

İnşallah en zorunu geride bıraktık. Bundan sonra emeklerimizin karşılığını alma milletimize hedeflerimize adım adım yaklaştığımızı gösterme vaktidir.

Sizlerden ricam bu süreçte vatandaşlarımıza daha çok ulaşmamız yaptıklarımızı yapmakta olduklarımızı yapacaklarımızı anlatmalıyız.

Türkiye'nin maruz kaldığı saldırıları ve bunların gerisindeki niyetleri her fırsatta ifade edin. Muhalefet diye karşımıza çıkartılan yamalı bohçanın kifayetsizliğini tutarsızlığını örnekleri ile gösterin.

2023 hedeflerimiz yeni nesillere miras bırakacağımız 2053 vizyonumuzu ve bunun ilk hedefi olan Yeşil Kalkınma Devrimini özellikle gençlerle sürekli paylaşın büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını başaracağımıza olan inancımızı halkımıza ne kadar yansıtırsak onlardan alacağımız destekle o derece büyük olacaktır.

Sizler de görüyorsunuz ülkemiz 2023 kavşağına yaklaştıkça bizim sorumluluğumuzda giderek daha çok artıyor. Muhalefetin ülkemize ve geleceğimize dair hiçbir vizyonu hedefi ve derdi olmadığı milletimiz tarafından yakından görülüyor.

Muhalefet ise başarısızlıklarını örtmek çapsızlık perdelemek için her yola başvuruyor.

Yalan bunlarda bini bir para, bu denli yalanı başarılı bir şekilde sergileyen bir başka partiyi ben siyasi hayatımda görmedim.

Ülkemizin karşılaştığı sorunlara makul mantıklı çözüm önerileri sunmak yerine çareyi vesayete göz kırpmak halkımızı kutuplaştırmakta hatta ülkemizdeki yabancı büyükelçilere şikayet dilekçesi yazmakta arıyorlar.

Yamalı bohça ittifakının sözde milliyetçi ortağı şehit yakınlarımıza galiz küfürler savururken ittifakın diğer ortağı ise hemen her gün toplumumuzun bir kesimini alenen tehdit ediyor.

Bugüne kadar CHP'nin başında ki zaten tehditlerinden neredeyse payını almayan kimse kalmadı.

Yarın 2000 civarında muhtarımla evet burada bir arada olacağım. Muhtarlarla nasıl bir araya gelinirmiş sana da bunu göstereceğim.

Son günlerde muvazeneyi iyice yitirdiler gemiyi azıya aldılar. Öyle ki işi devletin kurumlarını basmaya kadar götürdüler. Hukuk ve demokrasi içinde sorumlu siyaset yapmak varken bunlar siyasi eşkıyalık yapmaya özen gösterdiler. Millet adına hesap sormak da mafyacılık oynamayı iyice birbirine karıştırır oldular. Baktılar tehdit dili işe yaramıyor kimse bunlardan korkmuyor çekinmiyor şimdi de doğrudan millete ve milletin inancına milletin tarihine medeniyet değerlerine hakaret etmeye başladılar.

Helalleşme diyerek çıktıkları yolculukta az gittiler gittiler dere tepe düz gittiler. Sonuçta vara vara yine tek parti faşizmine geri döndüler.

Geçenlerde bay Kemal'in yardımcısı çıkmış Diyanet İşleri Başkanlığımıza saldırarak diyanetin okul öncesi eğitim vermesini eleştiriyor. Hatta hakaretlerini ortaçağ zihniyeti hezeyanı ile doğrudan milletin inancına ve değerlerine kadar vardırıyor.

Diyanet İşleri Başkanlığının okul öncesinde evlatlarımıza eğitim vermesi bilimsel değil çağdışıymış.

Milletin dininden diyanetinden inançlarını özgürce yaşama evlatlarını özgürce yetiştirme hakkından kirli ellerinizi ne zaman çekeceksiniz? Milletimize kimliğini ve karakterini veren mukaddes değerlerimizi aşağılamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz?

Artık cambazlığı bırakın sahtekarlığı bırakın. Yeri geldiği zaman Peygamberimize sahip çıkacaksınız. Kur'an'a sahip çıkacaksınız. Yeri geldiği zamanda ağzınızda hangi kusmuk var onu kusacaksınız.

AK Parti olarak meselenin üzerine gitmeye her fırsatta doğruları milletimize anlatmaya bu cehalet abidelerinin maskelerini düşürmeye devam edeceğiz.

Türk siyasetinin gözünü ve kalbini kin bürümüş bu kifayetsiz muhterisler tarafından lekelenmesine izin vermeyeceğiz.

Muhalefet ne yaparsa yapsın biz son 20 yıldır hep olduğu gibi bir olacağız iri olacağız diri olacağız kardeş olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız.

Utanmadan sıkılmadan sokaklara döküleceklermiş meydanlara döküleceklermiş ya siz 15 Temmuz'u görmediniz mi?

15 Temmuz da o sokağa dökülenlere milletimiz nasıl dersini verdiyse. Siz de dökülün siz de aynı dersi öyle alırsınız. Bizler Cumhur İttifakı  olarak hepinizi önümüze katarız ve gideceğiniz yere kadar kovalarız.

Utanmadan sıkılmadan sokaklara döküleceklermiş meydanlara döküleceklermiş ya siz 15 Temmuz'u görmediniz mi?

84 milyonun her bir ferdini öz kardeşimiz görerek muhabbetle bağrımıza basıyoruz basacağız. Cumhur İttifakı olarak karşımızdaki yamalı bohça ittifakı'nın kin ve nefret siyasetini kardeşlik siyasetimizde iİnşallah yine boşa çıkaracağız."


Hibya Haber Ajansı

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde
 
Milletvekili Aydemir’den CHP’ye sert tepki
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çiftçilerimize bir müjde vermek istiyorum" ...
Orman yangınlarıyla gönüllü mücadele: Hedef 100 bin gönüllü
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) her yıl orman yangını gönüllüsü olmak isteyen ...
Diz ağrıları hayatınızı kısıtlamasın
Diz ağrısı günlük hayatta hemen herkesin yaşadığı sorunların arasında ...
 
KOSGEB’den genç istihdamına büyük destek
KOSGEB, gençlerin istihdama katılmalarını kolaylaştıracak önemli bir hamle yaptı.
Koronavirüs salgınında vaka sayısı 40 bini aştı
Türkiye'de koronavirüs vaka sayısında düne göre artış yaşandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.
 
En düşük emekli maaşı 2500 TL oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı'nda en düşük emekli ...
Memura toplam zam yüzde 30,5 oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memura toplam zammın yüzde 30,5 olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapıyor.
 
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Dağıstan Türkmen
Dağıstan Türkmen
İstanbul Belediye Başkanlığı İçin Gözden Kaçan İsim: Metin KÜLÜNK
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
İzzet Sevimli
İzzet Sevimli
CHP'deki Kurultayın Kazanını Ekrem İmamoğlu'dur
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri