Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Yılmaz: Hedefimiz Türkiye'yi dünyanın afetlere karşı en hazırlıklı ülkesi haline getirmek
Yılmaz: Hedefimiz Türkiye'yi dünyanın afetlere karşı en hazırlıklı ülkesi haline getirmek
Bakan Kacır: Türkiye, bölgesel batarya üretim üssü olacak
Bakan Kacır: Türkiye, bölgesel batarya üretim üssü olacak
Bakan Ersoy, Vakıf Haftası'nı kutladı
Bakan Ersoy, Vakıf Haftası'nı kutladı
Gulnak isimli dökme yük gemisine Türk bayrağı çekildi
Gulnak isimli dökme yük gemisine Türk bayrağı çekildi
Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan işletmelere 61 milyon TL ceza kesildi
Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan işletmelere 61 milyon TL ceza kesildi
HABERLER>GÜNDEM
26 Nisan 2024 Cuma - 12:51

İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul Valiliği, 28 Nisan Pazar günü yapılacak olan 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu nedeniyle kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları açıkladı.

İstanbul da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

Valilik, 28 Nisan Pazar günü yapılacak olan 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu nedeniyle kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu.

Valilik saat 07.00 itibariyle Beşiktaş Meydan ile Zincirlikuyu D-100 Güney katılım arası, Çatladıkapı ışıklardan Sultanahmet Meydan arası, Üçler Sokak ve buna bağlanan cadde ve sokaklar, Tavukhane Sokak, Nakilbent Sokak ve buna bağlanan cadde ve sokaklar, Aksakal Caddesi ve buna bağlanan cadde ve sokakların kapatılacağını açıkladı.

Açıklamada Üsküdar'da Kısıklı Caddesi Altunizade Köprü üzerinden D-100 Karayolu Güney yola katılım, Kuşbakışı Caddesi Petrol-İş önünden D-100 Karayolu Güney katılım, Mahir İz Caddesi Altunizade Köprü üzeri D-100 Karayolu Güney yola katılım, Tophanelioğlu Caddesi D-100 Karayolu Güney yola katılımın kapalı olacağı duyuruldu.

Kadıköy'de ise Uzunçayır O-1 bağlantı yolu, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi ile Uzunçayır Köprülü Kavşağı Kadıköy istikameti, Taşköprü Caddesi, Fener Kalamış Caddesi, Ahmet Mithat Efendi Caddesi, Operatör Cemil Topuzlu Caddesi, Çetin Emeç Bulvarı Bağdat Caddesi trafiğe kapalı olacağı açıklandı.

Valilik, alternatif yollar kapsamında Üsküdar istikametini kullanacak sürücüler için Nuhkuyusu Caddesini, D-100 Karayolu üzerinden Kadıköy istikametini kullanacak sürücüler Göztepe Köprüsünü kullanabileceklerini açıkladı.

Valilik duyurusunda, "Taşköprü Caddesi, Ahmet Mithat Efendi Caddesi, Ahmet Mithat Efendi Caddesi, Operatör Cemil Topuzlu Caddesi, Çetin Emeç Bulvarı, Bağdat Caddesi ve Turgut Özal Bulvarını kullanacak sürücüler Fahrettin Kerim Gökay Caddesi ve D-100 Karayolunu kullanabileceklerdir. Büyükyalı Caddesi'nden gelen akım Turgut Özal Bulvarı istikametine yönlendirilecektir." ifadesine yer verildi.

Saat 08.00'de 1.Tersane Caddesi, Karaköy Meydan Kemeraltı Cadde kesişimi ile Refik Saydam Caddesi arası iki yönlü olarak araç trafiğine kapatılacağı ve saat 09.00 itibariyle de Dolmabahçe Caddesi, Dolmabahçe Gazhane Caddesi kesişimi ile Süleyman Seba Cadde arası Beşiktaş istikameti tek yönlü olarak, Beşiktaş Caddesi, Süleyman Seba Caddesi kesişimi ile Çırağan Cadde Arası Ortaköy istikameti tek yönlü olarak, Çırağan Caddesi, Beşiktaş Caddesi kesişimi ile 07-032 nolu Palangalar Işıklar arası iki yönlü olarak, Muallim Naci Caddesi, 07-032 nolu Palangalar Işıklar kesişimi İle 07-036 nolu Kuruçeşme Işıklar arası iki yönlü olarak, Arnavutköy Kuruçeşme Caddesi, 07-036 Nolu Kuruçeşme Işıklar kesişimi İle 07-037 nolu Arnavutköy Korkmaz Yiğit Işıklar arası iki yönlü olarak, Bebek Arnavutköy Caddesi, 07-037 nolu Arnavutköy Korkmaz Yiğit Işıklar kesişimi İle Vezir Köşkü sokak arası Bebek istikameti tek yönlü olarak, Cevdet Paşa Caddesi, Vezir Köşkü Sokak kesişimi İle Aşiyan yolu sokak arası iki yönlü olarak, Yahya Kemal Caddesi, Aşiyan yolu sokak kesişimi ile Arpacı Çeşmesi sokak arası iki yönlü olarak, Baltalimanı Hisar Caddesi, Arpacı Çeşmesi sokak kesişimi ile Baltalimanı Çayır Cadde arası iki yönlü olarak, Sakıp Sabancı Caddesi, Baltalimanı Çayır Caddesi kesişimi ile Hekim Tahsin sokak arası iki yönlü olarak, Katar Caddesi, Hekim Tahsin sokak kesişimi ile Büyükdere Cadde arası Büyükdere Cadde istikametine tek yönlü olarak, Büyükdere Cadddesi, Eski Büyükdere Cadde kesişimi Aytekin Kotil Varyant Altı kesişimi ile Zincirlikuyu Balmumcu Alt Geçidi Kavşak arası Beşiktaş istikameti tek yönlü olarak, D-100 Güney Sait Çiftçi bağlantı yolu Barbaros Bulvarı kesişimi itibari ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Beşiktaş istikameti tek yönlü olarak araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

İstanbul Valiliği, alternatif yolları şu şekilde duyurdu:

Meclisi Mebusan Caddesi

Kadırgalar Caddesi

Dolmabahçe Bomonti Tüneli

Bayıldım Caddesi

Barbaros Bulvarı Sarıyer İstikameti

Dereboyu Caddesi

Ahmet Taner Kışlalı Caddesi

Portakal Yokuşu Caddesi

Dulkadiroğulları Sokak

Arnavutköy Dere Sokak

İnşirah Caddesi

Küçük Bebek Caddesi

Baltalimanı Çayır Caddesi

İstinye Caddesi

Sarıyer Caddesi

Balaban Dere Caddesi

Poligon Caddesi

Tuncay Artun Caddesi

Trafo Sokak

Sanayi Caddesi

Eski Büyükdere Caddesi

Maslak Ayazağa Caddesi

Ecza Sokak

Talatpaşa Caddesi

Valilik tarafından saat 10.00 ve 10.30 için kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle belirtildi:

"Saat 10.00'da D-100 Karayolu Güney Yol Balmumcu ayrımları (Akım Büyükdere Caddesi Sarıyer istikameti ve Barbaros Bulvarı Beşiktaş istikametine yönlendirelecektir.) D-100 Karayolu Kuzey Yol Altunizade Ümraniye ayrımları (D-100 Kuzey yoldan gelerek 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönüne gitmek isteyen araçlar Altunizade Ümraniye ayrımlarından kısıklı caddesine yönlendirilecektir.) 15 Temmuz Şehitler Köprüsü güney yönü saat 10:00 itibari ile trafiğe kapatılacağından metrobüs seferlerinin saat 10:00 itibari ile kuzey yönde durdurulacaktır. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kuzey yönü saat 12:00 itibari ile trafiğe kapatılacağından metrobüs seferlerinin saat 12:00 itibari ile kuzey yönde durdurulacaktır."

Toplu taşımalar için belirlenen düzenlemeler ise şöyle açıklandı:

"Sirkeci Arabalı vapur seferleri program sonuna kadar durdurulacaktır. Beyazıt ve Kabataş tramvay seferleri geliş-gidiş olarak program sonuna kadar durdurulacaktır. Parkur üzerinde bulunan otobüs durakları için İETT Genel Müdürlüğü’nü saat 10.30 itibari ile sefer düzenlemeyecektir. Toplu taşımalar için alternatif güzergahlar;  Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Onuncu Yıl Bulvarı, Fevzipaşa Caddesi, Horhor Caddesi, Atatürk Bulvarı."

İkinci etap saat 11.00 itibariyle D-100 Kuzey Barbaros Bulvarı Sait Çiftçi Katılım ile Galata Köprüsü arası, Barbaros Bulvarı, Balmumcu Kavşağı kesişimi ile Beşiktaş Meydan Arası Beşiktaş istikameti tek yönlü olarak, Beşiktaş Caddesi, Beşiktaş Meydan kesişimi ile Süleyman Seba Cadde arası iki yönlü olarak, Dolmabahçe Caddesi, Süleyman Seba Cadde kesişimi ile Dolmabahçe Gazhane Caddesi arası iki yönlü olarak, Bedri Karafakihoğlu Caddesi, Asker Ocağı Cadde kesişimi ile Dolmabahçe Gazhane Caddesi arası, Gümüşsuyu İnönü Caddesi, Mke Önü kesişimi ile Dolmabahçe Gazhane Caddesi arası Dolmabahçe Gazhane Cadde istikametine tek yönlü olarak, Dolmabahçe Gazhane Caddesi, 07-011 nolu Şehitler Tepesi Işıklar kesişimi ile Dolmabahçe Caddesi arası, Dolmabahçe tünel çıkışı, İstaç arkası dönüş kesişimi ile Dolamabahçe Caddesi arası, Meclisi Mebusan Caddesi, Dolmabahçe Cadde kesişimi ile Boğazkesen Cadde arası Karaköy istikametine tek yönlü olarak, Kemeraltı Caddesi, Boğazkesen Caddesi kesişimi ile Karaköy Meydan arası Karaköy istikametine tek yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.

Valilik, ikinci etap için alternatif güzergahları şöyle duyurdu:

Yıldız Posta Caddesi

Şakir Kesebir Sokak

Palangalar Caddesi

Cedidiye Sokak

Çırağan Caddesi

Barbaros Bulvarı Sarıyer İstikameti

Süleyman Seba Caddesi

Kadırgalar Caddesi

Hibya Haber Ajansı

 
Bakan Güler ve komutanlar KKTC'de
 
Tarımsal destekleme ödemeleri bugün hesaplara aktarılacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Meteoroloji, kuvvetli rüzgar ve toz taşınımına karşı uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), kuvvetli rüzgar ve toz taşınımına karşı uyarı yaptı.
Bakan Kacır: Yerli ve milli hibrit roketle aya ulaşacağız
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Space Technology Conference ...
Bakan Bayraktar: Enerji dönüşümü yerine akıllı enerji dönüşümü
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Dünya Enerji Konseyi ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan Anayasa Mahkemesi'ndeki törene katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesinin (AYM) 62'nci ...
Bakan Kacır, Türkiye-AB Yüksek Düzeyli Diyalog mekanizması ikinci toplantısına katıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Avrupa Birliği Komisyonu ...
Milli Savunma Bakanı Güler, Romanya Savunma Bakanı Tilvar ile buluştu
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Romanya'ya giderek Romanya Savunma Bakanı ...
 
Dışişleri Bakanlığı'ndan Şili Temsilciler Meclisinin kararına tepki
Dışişleri Bakanlığı, Şili Temsilciler Meclisi tarafından dün kabul edilen ...
Özkaya: 12 yıllık görev sürelerini doldurarak ayrılan Arslan ve Topal’a teşekkür ederim
Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) yeni başkanı Kadir Özkaya, Anayasa Mahkemesi’nin ...
23 Nisan'da 23 gemi, 23 liman ziyareti gerçekleştirdi
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ...
 
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Dağıstan Türkmen
Dağıstan Türkmen
İstanbul Belediye Başkanlığı İçin Gözden Kaçan İsim: Metin KÜLÜNK
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
İzzet Sevimli
İzzet Sevimli
CHP'deki Kurultayın Kazanını Ekrem İmamoğlu'dur
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri