Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Hedefimiz, muasır medeniyetler seviyesini aşmaktır
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Hedefimiz, muasır medeniyetler seviyesini aşmaktır
Bakan Tekin Anıtkabir'de
Bakan Tekin Anıtkabir'de
Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden çocuklarla bir araya geldi
Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden çocuklarla bir araya geldi
Bahçeli: Ülkemizi fiilen işgal altında gösterme provalarını hazmetmek mümkün değildir
Bahçeli: Ülkemizi fiilen işgal altında gösterme provalarını hazmetmek mümkün değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Reşid ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Reşid ile görüştü
HABERLER>EKONOMİ
23 Mayıs 2023 Salı - 11:51

Piyasalara bakış

BİST 100 endeksi, haftanın ilk işlem gününü; %0,79 oranında azalışla 4466 puandan kapatt

Piyasalara bakış

BİST 100 endeksi, haftanın ilk işlem gününü; %0,79 oranında azalışla 4466 puandan kapattı. Toplam işlem hacmi 49.6 milyar lira seviyesinde oldu. 30 hissede yükseliş görülürken, 69 hisse değer kaybına uğradı. BIMAS, ISCTR ve KCHOL hisseleri endekse en yüksek negatif etkiyi yaparken, SASA, THYAO ve KOZAL hisseleri ise pozitif taraftaydı. BİST’e sektörel olarak baktığımızda; %3,30’luk azalış ile en çok düşenler arasında Bankacılık endeksi başı çekerken, bu endeksi %2,80 azalış ile Ticaret sektör endeksi takip etti. Madencilik endeksi ise %6,30 artış ile en çok yükselenler arasındaydı. Yurt içi ekonomik takvimde takip edilen, Mayıs ayı Tüketici Güven Endeksi; Nisan’da 87,5’ten 91,1 seviyesine yükseldi. Merkezi Hükümet Borç Stoku ise; 4,58 Trilyon TL olarak açıklandı.

ABD’de, dün Fed'in "ABD Hanehalkı Ekonomik Refahı" raporu yayımlandı. Fed'in yaklaşık 12 bin kişinin katılımıyla geçen yıl Ekim ayında gerçekleştirdiği anketin sonucundan hazırlanan raporda: %33'ünün 2022 yılında enflasyonu ana finansal zorluk olarak gösterdiği bildirildi. Öte yandan, Fed yetkililerinin mesajları ve borç tavanı meselesi de takip edildi. Minneapolis Fed Başkanı Kashkari: gelecek toplantıda faiz artışı olup olmaması veya sabit bırakılması konusunda vereceği kararın 'başa baş' olduğunu belirtirken, St. Louis Fed Başkanı Bullard ise: enflasyon kontrol edilemediği takdirde Fed’in faiz artırımlarına devam edebileceğini söyledi. Fed’in politika faizini bu yıl belki 50 baz puan daha yükseltmek zorunda kalacağını da vurguladı. Dün ayrıca, Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy ve ABD Başkanı Biden’ın borç tavanına ilişkin görüşmesi gerçekleşti. McCarthy: borç tavanının nasıl yükseltileceği konusunda "verimli" ve "profesyonel" bir görüşme gerçekleştirdiklerini ancak bir anlaşmaya varılamadığını söyledi. McCarthy, gelecek haftaya kadar bir yasanın Kongre'den geçirilmesinin hala mümkün olduğunu da savundu. Borç tavanına dair olumlu mesajlar piyasaları bir nebze olsun rahatlatırken, buna karşın St. Louis Fed Başkanı Bullard'ın: 2 faiz artırımı(50 Bp.) daha yapılması gerekebileceğine dair mesajları ise, artan tahvil faizleri üzerinden piyasaları bir miktar baskı altına aldı. Bu nedenle, ABD piyasalarında günün sonunda karışık seyir hakimdi. Dow Jones, %0,42’lik azalışla kapanırken; S&P 500 ve Nasdaq endeksleri ise yükselişle kapattı.

Euro Bölgesi’nde dün açıklanan Tüketici Güven Endeksi; -17,4 seviyesiyle negatif bölgede kalmaya devam etti. Gün içinde ECB yetkililerinin, para politikasındaki gidişata yönelik mesajları takip edildi. ECB üyesi Villeroy: faiz oranlarındaki artışların muhtemelen yaz sonunda zirveye ulaşacağını, ancak oranların tam seviyeden daha ne kadar yüksek kalacağının daha önemli olduğunu vurguladı. Bir diğer ECB üyesi Pablo Hernandez de Cos ise: enflasyonu orta vadeli hedefi olan %2'ye indirmek için ECB’nin faiz oranlarını daha da artırması ve ardından bir süre daha kısıtlayıcı bölgede bırakması gerektiğini ifade etti. Avrupa borsalarında; Dax endeksi günü azalışla kapatırken, FTSE 100 endeksi ise pozitif kapanış gerçekleştirdi.

Asya borsalarına baktığımızda, bu sabah itibariyle; Nikkei 225 ve Şangay endeksleri negatif ilerlemektedir. Japonya’da açıklanan Mayıs ayı öncü İmalat PMI verisi; Nisan’da nihai veri olan 49,5’ten 50,8 seviyesine yükseldi. Öncü Hizmet PMI verisi de; 56,3 seviyesi ile büyüme bölgesinde kalmaya devam etti.

Ekonomik takvimde bugün,  ABD’de; Nisan ayına ilişkin Konut İstatistikleri takip edilecek. Gün içinde, Fed yetkililerinin konuşmaları ve borç tavanına dair gelişmeler izlenecek. Euro Bölgesi’nde; Mart ayı Cari Hesap açıklanacak. Ayrıca, küresel çapta açıklanacak olan öncü PMI verileri de piyasalar açısından kritik olacak.

Küresel vadeli endekslerde, sabah saatlerinde; ABD piyasalarında pozitif seyir hakimken, Avrupa piyasaları ise yatay negatif ilerlemektedir. Borsa İstanbul’un, bugünkü işlem gününe pozitif bir başlangıç yapmasını bekliyoruz.

BİST 100 endeksi 

Dünkü işlem gününü de, satıcılı olarak 4466 seviyesinden kapatan endekste; yeni güne pozitif başlangıç bekliyoruz. Böyle bir durumda;  4500, 4570 ve 4610 direnç seviyeleri sırasıyla izlenebilir. Güne negatif başlanması veya gün içi işlemlerde satış baskısının ortaya çıkması halinde ise; 4375, 4340 ve 4300 destek seviyelerini takipte olacağız. Özellikle de, 2021 Ekim ayından gelen yükselen trendin "kırılım teyit bölgesi" olarak takip ettiğimiz 4300 seviyesi kritik olup; buranın ilerleyen süreçte kırılması durumunda satış baskısı derinleşebilir.

Dirençler: 4500/4610

Destekler: 4375/4300

KAP haberleri

AKSEN: EPDK tarafından Mersin'de 100,08 MW, Manisa'da 82,16 MW olmak üzere toplam 182,24 MW kurulu gücünde depolamalı rüzgâr enerji santrali kurulumuna dair verilen ön lisans haklarımıza ek olarak Kırşehir'de 50 MW kurulu gücünde depolamalı güneş enerji santrali ile Afyonkarahisar'da 110,76 MW kurulu gücünde depolamalı rüzgâr enerji santrali kurulumuna dair ön lisans hakkı da alınmış olup toplamda 343 MW kurulu güce ulaşılmıştır.

BERA: Bağlı Ortaklığı Kompen PVC Yapı ve inşaat Malzemeleri Sanayi ve  Ticaret ile  Öz Atılım İnşaat Gıda Reklam Organizasyon Reklam Taahhüt Ticaret Ltd. Şti. (Bağcılar Mah. 1254 Sok. SS. Metal İşleri Yapı Koop. C Sitesi N13/C-3 Bağlar / Diyarbakır) arasında   Adıyaman İli Gölbaşı  İlçesi Deprem Konutları 1. Etap 1324 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşine Ait PVC doğrama imalatları işi için 19.322.034 TL+KDV  bedel ile sözleşme  imzalanmıştır.

BRLSM: Şirket ve bağlı ortaklığı Erde Mühendislik ile Kuzu Toplu Konut İnşaat arasında Halk Yapı Dilovası Sanayi Merkezi Projesi kapsamında; - Birleşim Mühendislik, Mekanik tesisat işleri için 3.265.229 USD+KDV ve 54.682.609 TL+KDV,  Erde Mühendislik, Elektrik tesisat işleri için 3.970.430 USD+KDV ve 44.533.292 TL+KDV olmak üzere yeni sözleşme imzalanmıştır. Şirket ve bağlı ortaklığının imzaladığı sözleşme bedeli güncel kurla toplam 286.299.457 TL (KDV Dahil)'dir.

BVSAN: Şirket İrlanda'da kurulacak olan bir enerji santralinin çelik konstrüksiyonun imalatı konusunda sözleşme  imzalanmıştır.  Yapılacak olan iş iki etaptan meydana gelmekte olup, 875.260 EUR tutarındaki  birinci etabın Ağustos 2023‘de teslim edilmesi planlanmaktadır. 2.etap işin tutarı ve teslim tarihi daha sonra belirlenecektir.

BVSAN: İrlanda menşeili  bir firma  ile İrlanda'da  kurulacak olan  enerji santralinin  çelik  konstrüksiyonun   imalatı  ve teslimatı konusunda  bir  sözleşme imzalanmıstır. Söz konusu sözleşme  kapsamında  yapılacak olan iş iki etaptan meydana gelmekte olup, 875.260 EUR tutarındaki  birinci  etabın Ağustos 2023‘de teslim edilmesi planlanmaktadır. 2.etap işin tutarı ve teslim tarihi daha sonra belirlenecektir.

COSMO: Bağlı ortaklığı Cosmos Mühendislik A.Ş. yurtiçi müşterisi ile yurtiçinde endüstriyel bir tesisin proses, mekanik projelendirme ve uygulama işlerine yönelik sözleşme imzalamıştır. Sözleşme Tutarı : 23.983.999 TL ( KDV hariç).

CVKMD: Şirket, Yurt dışında yerleşik bir şirket ile "Maden Cevheri Satışı" konusunda anlaşmıştır. Sözleşmenin toplam bedeli yaklaşık 29.304.000 Türk Lirası (1.480.000,00 USD)'dır.

EGSER: Şirket, Ortaklar yeni pay alma haklarını kullanma süresi içinde kullanılmayan yeni pay alma haklarına karşılık gelen payların toplam nominal değeri 410.246,350 TL olup, bu paylar 24.05.2023-25.05.2023 tarihlerinde 2 işgünü süreyle Turkish Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da "Borsa'da Satış" yöntemi ile nominal değerinden düşük olmamak kaydıyla Borsa Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan halka arz edilecektir.

GOLTS: Şirket, planlı bakım ve revizyon çalışmaları için, klinker üretiminin gerçekleştirildiği toplam 2 fırından, toplam klinker üretim kapasitesi yaklaşık %40 'ını temsil etmekte olan 1.fırın 4 haftalık bir süre için duruşa geçirilmesine karar verilmiştir.

IMASM: Şirket, yurtdışında mukim müşterileri arasında toplam 18.250.000 USD bedel ile imzalanan günlük 600 ton, 500 ton, 300 ton ve 200 tonluk un fabrikaları ve günlük 700 ve 500 tonluk yem fabrikaları kurulum ve devreye alınması sözleşmelerine istinaden şirket hesabına peşinat ödemesi 22.05.2023 tarihinde ulaşmıştır. Sözleşmelere göre tesislerin 2023 yılı içinde sevk edilmesi planlanmaktadır.

KAYSE: Akışkanlı Yataklı Buhar Kazanı'nın Yozgat Boğazlıyan'da bulunan fabrika bünyesinde inşaası için 23.05.2023 tarihinde temel atma töreni gerçekleştirilecektir.

KLRHO:  %55 bağlı ortaklığımız Biskon Yapı A.Ş.'nin %100 bağlı ortaklığı olarak kurulan Kiler Tekstil Enerji Yatırımları San ve Tic. A.Ş.'nin Bitlis'in Tatvan ilçesinde 200 bin metrekare alan üzerinde 50 bin metrekare kapalı alana sahip olacak şekilde hayata geçirmeyi planladığı iplik fabrikası yatırımında makine tedarikçisi firmalarla yapılan görüşmeler sonrasında makina ve ekipman teslimatı 6 ay öne alınmıştır. Makinelerin teslimatı Ekim 2023'te başlayacak olup fabrikanın tam kapasiteyle hedeflenen devreye giriş tarihi 2024 yılının ilk yarısında olacaktır.

MERCN: Mimari çizim ve planlama süreçleri tamamlanmış olduğu bildirilen Gebze Depo Yatırımı sahada harfiyat işlemleri devam ederken temel atma ve istinat duvarı inşa faaliyetlerine başlanmıştır.

SDTTR: Şirket, yurt içi bir müşterisinden, savunma alanında 1.228.752 ABD Doları tutarında yeni bir  sipariş almıştır. Siparişe konu ürünlerin teslimatlarının 2023-2024-2025  yılları içinde tamamlanması planlanmaktadır.

SEYKM: Şirket 100.000.000 TL'lik kayıtlı sermaye tavanı içerisinde bulunan 59.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin 41.000.000 TL tutarında, tamamı 2022 Yılı karından karşılanmak üzere toplam (%69,4915 oranında) artırılarak 100.000.000 TL'ye çıkarılmasına karar verilmiş ve SPK'ya başvuru yapılmıştır.

TKFEN: Bağlı şirketlerinden Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş., Romanya'da The National Road Infrastructure Management Company S.A. (CNAIR) tarafından yaptırılması planlanan "PLOIESTI-BUZAU HIGHWAY LOT 3: Pietroasele-Buzau, km 49+350 –km 63+250" Projesini üstlenmek üzere ihaleyi kazandığını bildirir yazı almıştır. Projenin toplam süresi mobilizasyon dahil 20 aydır. Proje bedeli 1,160 Milyar Rumen Leyi'dir.

Pay alım / satım

AGESA: (PAY ALIM)-(GERİ ALIM) Şirketin, pay başına 26,84 TL – 27,10 TL (ağırlıklı ortalama 26,97 TL) fiyat aralığından toplam 35.000 TL nominal değerli AgeSA payları geri alınmıştır. Geri alınan payların toplam nominal değeri 483.000 TL olup, bu payların sermayeye oranı %0,268'e ulaşmıştır.

AKFGY: (PAY ALIM)-(GERİ ALIM) Şirketin, bugüne kadar toplam 14.000.000 adet payı geri alınmış olup sermayeye oranı %1,08'dır.

BARMA: (PAY ALIM)-(GERİ ALIM) Şirketin, 12,05 – 12,12 TL (ağırlıklı ortalama 12,07 TL) fiyat aralığından toplam 142.211 adet pay geri alımı gerçekleştirilmiştir. Toplam geri alım yapılan hisse sayısı 1.820.229 adet olarak gerçekleşmiş olup, geri alınan payların sermayeye oranı 0,693%'tür.

EDATA: (PAY ALIM)-(GERİ ALIM) Şirket, 25.000.000 TL'lik limit kapsamında bugüne kadar toplam 10.919.148,22 TL tutarında 483.610 lotluk geri alım yapılmıştır. 15.02.2023 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile belirlenen geri alım limitinin kullanılmayan 14.080.851,78 TL'lik kısmının iptal edilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

EKGYO: (PAY ALIM)-(GERİ ALIM) Şirketin, 6,27 – 6,42 TL fiyat aralığından (6,33 TL ortalama fiyat) 2.150.000 adet alış işlemi gerçekleştirilmiştir. Geri alınan payların toplam adedi 178.800.291 paya ve geri alınan payların şirket sermayesine oranı %4,71 seviyesine ulaşmıştır.

EKSUN: (PAY ALIM)-(GERİ ALIM) Şirketin, pay başına 59,60 TL – 60,95 TL (ağırlıklı ortalama 60,12 TL) fiyat aralığından toplam 57.700 TL nominal değerli (57.700 adet pay) EKSUN payları geri alınmıştır. Geri alınan payların toplam nominal değeri 720.246 TL olup, bu payların sermayeye oranı %1,029'dır.

EREGL: (PAY ALIM)-(GERİ ALIM) Şirketin, 31,06 TL - 31,54 TL fiyat aralığından (ortalama 31,36 TL) 3.190.000 adet payı geri alınmıştır. İşlemin toplam tutarı 100.032.196 TL'dir. Geri alınan payların toplam nominal değeri 13.970.000 TL olup, bu payların sermayeye oranı %0,399'a ulaşmıştır.

INVEO: (PAY ALIM)-(GERİ ALIM) Şirketin, 17,99- 18,40 TL fiyat aralığından (ortalama 18,22TL) 150.000 adet payı geri alınmış ve bu geri alım programı kapsamında Şirketimizin sahip olduğu INVEO payları 2.415.234 adete ulaşmıştır. Şirket sermayesine oranı %1,01'dır.

IPEKE: (PAY ALIM)-(KOZAL) Dolaylı İştiraki olduğu, İpek Doğal Enerji Kaynakları Araştırma ve  Üretim paylarında, 24,20 – 24,40 TL fiyat  aralığından (ağırlıklı ortalama 24,2085 TL)  210.000 TL nominal  tutarlı alış işlemi gerçekleştirilmiştir.  İpek Doğal Enerji Kaynakları Araştırma ve  Üretim sermayesindeki payları %1,8486 olmuştur.

KARYE: (PAY SATIM)-(ORHUN KARTAL) Şirketin, payları ile ilgili olarak 14,10 TL fiyatından 17.000.000 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi gerçekleştirilmiştir. Şirket sermayesindeki payları %28,82 sınırına düşmüştür.

KOZAA: (PAY ALIM)-(KOZAL)  Dolaylı İştiraki olduğu, Koza Anadolu Metal Madencilik İşletmeleri paylarında, 40,50 TL fiyattan 200.000 TL nominal  tutarlı alış işlemi gerçekleştirilmiştir. Koza Anadolu Metal Madencilik İşletmeleri sermayesindeki payları %1,8299 olmuştur.

KOZAL: (PAY ALIM)-(GERİ ALIM) Şirketin, pay başına 19,40 TL fiyattan 1.000.000 TL nominal tutarlı Koza Altın İşletmeleri A.Ş. payları geri alınmıştır. Toplam geri alınan payların sermayeye oranı %1,5302'dir.

KRVGD: (PAY ALIM)-(GERİ ALIM) Şirketin, 13,5900 - 13,6840 TL fiyat aralığından (ortalama 13,6285 TL) 20.000 adet payı geri alınmış ve sahip olduğu KRVGD payları 2.677.064 adete ulaşmıştır. Şirket sermayesine oranı %1,12.

LKMNH: (PAY ALIM)-(GERİ ALIM) Şirketin, payları ile ilgili olarak ortalama 19,98 TL fiyattan 15.000 adet alış işlemi gerçekleştirilmiştir. Şirket sermayesindeki payları %1,54'e ulaşmıştır.

MEDTR: (PAY ALIM)-(GERİ ALIM) Şirketin, 26,40 TL-26,98 TL fiyat aralığından (ortalama 26,79 TL) 12.807 adet payı geri alınmış ve sahip olduğu MEDTR payları toplam 1.181.063 adet olmuştur. Şirket sermayesine oranı %0,99249'dır.

MPARK: (PAY ALIM)-(GERİ ALIM) Şirketin, pay başına 61,20 TL – 61,95 TL (ağırlıklı ortalama 61,57 TL) fiyat aralığından toplam 82.000 TL nominal değerli MPARK payları geri alınmıştır. Geri alınan payların toplam nominal değeri 12.044.000 TL olup, bu payların sermayeye oranı %5,7893'e ulaşmıştır.

SAHOL: (PAY ALIM)-(GERİ ALIM) Şirketin, pay başına 35,86 TL – 36,50 TL (ağırlıklı ortalama 36,33 TL) fiyat aralığından toplam 430.000 TL nominal değerli SAHOL payları geri alınmıştır. Geri alınan payların toplam nominal değeri 57.062.802 TL olup, bu payların sermayeye oranı %2,7966'ya ulaşmıştır.

THYAO: (PAY ALIM)-(GERİ ALIM) Şirketin, pay başına 133,90 TL – 135,50 TL (ağırlıklı ortalama 134,83 TL) fiyat aralığından toplam 155.000 TL nominal değerli THYAO payları geri alınmıştır. Gerçekleştirilen işlem sonucunda geri alınan payların nominal değeri 4.036.800 TL'ye ulaşmış olup, Ortaklık sermayesine oranı %0,292522'dir.

TURSG: (PAY ALIM)-(GERİ ALIM) Şirketin, pay başına 9,85 TL – 9,90 TL (ağırlıklı ortalama 9,88 TL) fiyat aralığından toplam 120.000 TL nominal değerli TURSG payları geri alınmıştır. Toplam geri alınan payların sermayeye oranı %2,71'e ulaşmıştır.

ULUUN: (PAY ALIM)-(GERİ ALIM) Şirketin, 21,16 TL-21,24 TL fiyat aralığından toplam 25.000 adet hisse geri alım işlemi yapılmıştır.

VAKBN: (PAY ALIM)-(GERİ ALIM) Banka, 8.31 TL – 8.38 TL fiyat aralığında 200.000 adet D Grubu paylarının geri alım işlemi gerçekleştirilmiştir.

ZOREN: (PAY SATIM)-(ZORLU HOLDİNG) Şirket, payları ile ilgili olarak Borsa İstanbul’da kurumsal yatırımcılara özel emir yöntemiyle 4,53 TL fiyatından 5.000.000 TL nominal tutarlı satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Şirket sermayesindeki payı/oy hakkı %40,31’e gerilemiştir.

Kaynak:Galata Menkul

Hibya Haber Ajansı

 
İran'da deprem
 
Altın haftaya kayıpla başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altın 2000 dolar/onsun altına döndü
Altın geçtiğimiz haftayı kırmızıda tamamlarken, son altı haftanın en düşük ...
TCMB: Kartla para çekme işlemlerinde tahvil alım kuralı hafifletiliyor
Bloomberg HT'nin haberine göre, Merkez Bankası, bankalara müşterilerin ...
Altında kayıp sürüyor
Altın dünkü seansı da kırmızıda tamamlarken, 2000 dolar/onsun altında kalma durumu devam ediyor.
 
Dolar baskısı devam ederken paritede kayıplar derinleşti
4 saatlik mumlarla takip ettiğimiz grafikteki düşüş trendi devam etmektedir.
Uluslararası endeks raporu
Avrupa borsaları dünü satıcılı kapattı. Dax % 0.12 azalarak 15.897,93 ...
Uluslararası endeks raporu
Avrupa borsaları dünü hafif alıcılı kapattı.
 
Altın haftayı kayıpla tamamladı
Altın geçtiğimiz haftanın önemli gelişmesi olan ABD Tüketici Fiyat Endeksi ...
Piyasa analizi
BIST100 Endeksi cuma günkü işlemleri %1,08 oranında düşüş ile 4.795 puandan kapattı.
Kıymetlilerin tamamı satışta
Enflasyon verisinin beklentiler altına gelmesine rağmen, altın üzerindeki ...
 
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Dağıstan Türkmen
Dağıstan Türkmen
İstanbul Belediye Başkanlığı İçin Gözden Kaçan İsim: Metin KÜLÜNK
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
İzzet Sevimli
İzzet Sevimli
CHP'deki Kurultayın Kazanını Ekrem İmamoğlu'dur
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri