Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
Yumaklı: Zirai Donun Etkilediği 16 Meyve İçin TARSİM Ödemesi Yapılacak
Yumaklı: Zirai Donun Etkilediği 16 Meyve İçin TARSİM Ödemesi Yapılacak
Türkiye'deki Elektrikli Araç Sayısı Yüzde 120 Artarak 218 Bine Ulaştı
Türkiye'deki Elektrikli Araç Sayısı Yüzde 120 Artarak 218 Bine Ulaştı
MEB'den 23 Nisan Genelgesi: Çocuklara Milli Egemenlik Ruhunu Aşılamak
MEB'den 23 Nisan Genelgesi: Çocuklara Milli Egemenlik Ruhunu Aşılamak
Mart Ayında Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Üzerinde Gerçekleşti
Mart Ayında Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Üzerinde Gerçekleşti
Dolandırıcılık ve Kara Para Aklama Operasyonunda Büyük Darbe
Dolandırıcılık ve Kara Para Aklama Operasyonunda Büyük Darbe
HABERLER>GÜNDEM
30 Eylül 2010 Perşembe - 09:52

TSK sergisi için Ankara

ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Türk Silahlı Kuvvetleri Malzeme Sergisi’nin daha önce Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından çeşitli illerde düzenlendiğini, ancak bu serginin doğru adresinin Ankara olduğunu söyledi.

TSK sergisi için Ankara

TÜRK Silahlı Kuvvetleri 2. Malzeme Sergisi Ankara Sanayi Odası (ASO) tarafından 1-10 Ekim tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek.

Başkent, TSK 2. Malzeme Sergisine hazırlanıyor. ASO, sergiye paralel olarak Ankara Sanayi Fuarı’nı da (ANSAF10) 1-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirecek. Sergi ve fuar ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenlenecek.

Yerli üretim önemli

Savunma Sanayi Müsteşarı Murad Bayar, nihai teçhizatı yaparken içerisindeki kritik malzemelerin de Türkiye’de üretiminin büyük önem taşıdığını söyledi.

OSTİM’de 72 şirket

Bayar, bunun kapalı bir sistem içinde yani ana yüklenicilerin bütün imalatı kendi içlerinde gerçekleştirdikleri bir sistem içinde değil, ülke sanayinin gücünden, yeteneklerinden faydalanan bir sistem içinde yapılması gerektiğini kaydetti.
OSTİM’i ziyaret ettiklerini, orada bir savunma sanayi yan kümelenmesi oluştuğunu gördüklerini anlatan Bayar, OSTİM’de savunma yan sanayine iş yapan 72 şirket olduğunu söyledi.

Savunmada Türkiye odak

ASO Başkanı Nurettin Özdebir de serginin daha önce Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından çeşitli illerde düzenlendiğini, silahlı kuvvetlerin tüm ihtiyacının lojistik malzemelerini ihtiva eden serginin ise ilk olarak geçen yıl İzmir’de düzenlendiğini ancak bu serginin doğru adresinin Ankara olduğunu söyledi. Ankara’nın savunma sanayinde Türkiye’nin ciddi bir odak noktası haline geldiğini, savunma sanayinde önemli firmaların Ankara’da bulunduğunu ifade eden Özdebir, bunların kendilerine bir yan sanayi oluşturduğunu, bu yan sanayinin bu teknolojileri takip ederek Ankara sanayisine ciddi katkı sağladıklarını kaydetti.

 
Bu bir Türk mucizesi
 
Acar'dan büyüme eleştirisi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bu bir Türk mucizesi
Nata Şirketler Topluluğu Üst Yöneticisi Cüneyt Kandemir, Türk firması ...
İthal et uzun vadede fiyatları etkilemez!
Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanlı Bülent Tunç, ...
İtfaiyecilerin haftasında eylem
Sendika üyesi bir grup ile bazı itfaiyeciler, yaşadıkları sıkıntıları ...
 
Otobüsçülerden evsizlere sığınma evi talebi
Ankara Otobüs İşletmecileri Derneği, AŞTİ’de yaşayan bir çok evsizin sığınma ...
Mobil merkezde üç boyutlu film
Bir ilaç firması tarafından diyabet ve hipertansiyon hastalıklarına karşı ...
Korkunç kaza: 1 ölü
Kaza, 03.30 sıralarında meydana geldi. Eskişehir yolu ODTÜ kavşağında ...
 
Ankara'da 10 saatlik su kesintisi var
Ankara'nın Mamak ve Altındağ ilçelerinin bazı mahallelerinde perşembe ...
Yıpranma hakkımızı istiyoruz!
Büyükşehir Belediyesi itfaiye haftasını dört bir yanda kutluyor ancak, ...
Ankara Atatürk'ün hayal kenti olma yolunda
KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ankara’yı Cumhuriyetin 100. yılına ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Affetmenin Vicdanı, Vicdanın Sınırı
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Adıyaman: Yıkık bir şehirden değil, dimdik bir gönülden söz ediyorum
Dilek Yılmaz
Dilek Yılmaz
Yaparsan, “Yapar” dersin!
İzzet Sevimli
İzzet Sevimli
Dünya yangın yerine dönüyor biz boykot’la uğraşıyoruz
Dağıstan Türkmen
Dağıstan Türkmen
Türk’ün Topal Kartalı: Emir Timur
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
Van’da Terör Gölgesi ve Devletin Tavrı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri