Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
Yumaklı: Zirai Donun Etkilediği 16 Meyve İçin TARSİM Ödemesi Yapılacak
Yumaklı: Zirai Donun Etkilediği 16 Meyve İçin TARSİM Ödemesi Yapılacak
Türkiye'deki Elektrikli Araç Sayısı Yüzde 120 Artarak 218 Bine Ulaştı
Türkiye'deki Elektrikli Araç Sayısı Yüzde 120 Artarak 218 Bine Ulaştı
MEB'den 23 Nisan Genelgesi: Çocuklara Milli Egemenlik Ruhunu Aşılamak
MEB'den 23 Nisan Genelgesi: Çocuklara Milli Egemenlik Ruhunu Aşılamak
Mart Ayında Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Üzerinde Gerçekleşti
Mart Ayında Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Üzerinde Gerçekleşti
Dolandırıcılık ve Kara Para Aklama Operasyonunda Büyük Darbe
Dolandırıcılık ve Kara Para Aklama Operasyonunda Büyük Darbe
HABERLER>GÜNDEM
31 Mayıs 2010 Pazartesi - 00:44

vizyonel öngörüleri zirve yaptırdı

Savunma Sanayi alanında 1991 yılından bu yana önemli projelerde danışmanlık hizmeti veren STM firması, her geçen gün portföyünü hızla geliştiriyor. STM’nin danışmanlık firması olarak hızlı yükselişindeki en önemli faktörlerden birisinin, Savunma Sanayi Müsteşarı Murad Bayar’ın vizyonel öngörüleri olduğu belirtiliyor.

vizyonel öngörüleri zirve yaptırdı

SAVUNMA Sanayi Müsteşarlığı’nın önemli projelerine danışmanlık hizmeti veren STM, bünyesinde deniz, savunma ve kamu direktörlükleri ile artık sadece yurt içinde değil yurt dışında da önemli çalışmalara imza atıyor. STM’nin başarısı ve hızlı yükselişinin ardındaki ismin ise şirketin yönetim kurulu başkanı ve Savunma Sanayi Müsteşarı Murad Bayar olduğu ifade ediliyor.

Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret Aş.(STM) tarafından, şirketin vizyonu, 5 yıllık hedeflerinin çalışanlarla paylaşılması ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulması amacıyla kurumsal vizyon toplantısı düzenlendi. Bilkent Otel’de düzenlenen toplantıya, şirket yöneticileri ve çalışanları katıldı.

STM Genel Müdürü Recep Barut, şirketin Türkiye’nin savunma sanayisinin gelişmesi ve danışmanlık gibi hizmetler ile tarihsel bir misyon üstlendiğini söyleyerek, “Tarihsel misyon ile ülkemizin savunma sanayinin ihtiyaç duyduğu alanlarda sağlanmakta olan mevcut hizmetlerimizin kalitesini ve kapsamını artırarak sürdürmek, bu alandaki yetki ve bilgi alt yapımızı geliştirmek şirketimizin öncelikli stratejileri arasında” diye konuştu.

Ödül alan proje

STM’nin faaliyet alanlarında gösterdiği başarı, bir süre önce Deloitte Teknoloji Fast50 2009 Programı kapsamında ödül kazanmasına da neden olmuştu. Programın ana sponsoru Türk Telekom tarafından verilen Türk Telekom Teknoloji Özel Ödülü’nü ise son 3 yıldır üst üste programda yer almayı başaran firmalar arasında yüzde bin 365 büyüme oranıyla STM aldı.

Yönetim Kurulu Başkanı ve Savunma Sanayi Müsteşarı Murad Bayar’ın talimatıyla 2006 yılında STM bünyesinde oluşturulan deniz ve kamu projeleri direktörlüklerinin, STM’nin aldığı ödülde önemli rol oynadığı dile getiriliyor.

Müsteşar’ın görüntülü mesajı

STM’nin ‘Kurumsal Vizyon 2014’ toplantısına, görüntülü bir mesaj gönderen Savunma Sanayi Müsteşarı Murad Bayar, şirketin kamu, deniz ve savunma alanındaki çalışmalarından övgü ile bahsetti. Savunma alanında yurt dışına yapılan hizmet ihracatına değinen Müsteşar Bayar, STM’nin çalışma alanlarındaki gelişmeleri sıraladı ve bunların memniyet verici olduğunu söyledi.

Denizcilikte devrim

STM Yönetim Kurulu Başkanı ve Savunma Sanayii Müsteşarı Murad Bayar konuşmasında, şirketin denizcilik alanında önemli bir aşama katettiğini belirterek, “Geleceğe güvenle bakabilecek bir noktada olduğumuzu düşünüyorum. STM’ye baktığımızda üç ana alan olan savunma, kamu ve denizcilik alanlarında çok önemli gelişmeler olduğunu görüyoruz. Özellikle denizcilik alanında önemli aşamalar katettik. MİLGEM projesi önderliğinde STM artık gemi platformlarında tasarım, proje ve üretim gücü ile takdir edilen bir yetenek. Bu yetenek, uluslararası pazarda da dikkat çekmeye başladı” dedi.
Bayar,kamu alanında da STM’nin bilinirliğinin savunma sanayi dışında arttığını hatırlattı. Bayar, STM’nin diğer kamu kurum ve kuruluşları ile Avrupa Birliği projeleri gibi pek çok alanda yaptığı çalışmalara da değindi.

Başarıda büyük rol

Savunma Sanayi Müsteşarı Murad Bayar’ın talimatıyla 2006 yılında STM bünyesinde oluşturulan deniz ve kamu projeleri direktörlüklerinin, STM’nin aldığı ödülde önemli rol oynadığı dile getiriliyor.

 
GAP turu yeniden başladı
 
Oyuncağınızı yapıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
GAP turu yeniden başladı
Güvenlik gerekçesiyle beş yıldır ara verilen GAP turları yeniden başlıyor. ...
İnanılmaz iş teklifine koştular
ETSTUR’un hiç para harcamadan yıl boyunca hem tatil yapma hem 5 bin TL ...
Tasarı geçerse 20 bin işsiz olur
Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Petek Ataman, Veteriner Hizmetleri, Bitki ...
 
İş vaadiyle verilen para geri alınamaz
Yargıtay 4. Hukuk Dairesi, iş bulma vaadiyle aracıya verilen paranın yasal ...
Siyah çelenkle protesto
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) 41. Dönem Olağan Genel ...
"Hekimlik esnaflık gibi birşey olacak"
Ankara Tabip Odası Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada, aile hekimliği ...
 
Tescil yapılan 2 büro kapandı
Ankara Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Keçiören ve Yenimahalle ...
Avrupa Komşular Günü’ne kutlama
Kırıkkale’de Avrupa Birliği ile Türkiye arasındaki işbirliği sürecine ...
ATO'dan vardiyalı sisteme destek
ATO Başkanı Sinan Aygün, Ankara Emniyet Müdürü Özdemir’in vardiyalı taksi ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Affetmenin Vicdanı, Vicdanın Sınırı
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Adıyaman: Yıkık bir şehirden değil, dimdik bir gönülden söz ediyorum
Dilek Yılmaz
Dilek Yılmaz
Yaparsan, “Yapar” dersin!
İzzet Sevimli
İzzet Sevimli
Dünya yangın yerine dönüyor biz boykot’la uğraşıyoruz
Dağıstan Türkmen
Dağıstan Türkmen
Türk’ün Topal Kartalı: Emir Timur
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
Van’da Terör Gölgesi ve Devletin Tavrı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri